Fuskar lite på arbetstid....

Nu gör jag en liten fuling när ingen ser...jag bloggar på arbetstid! hi,hi,hi....

Jag har suttit läääänge nu med uppgifter gällande resultatrapport o balansrapport och när jag kommit till slutet (28 st del frågor) så klickar jag väl för långt så ALLT och då menar jag AAAALLLLLLLLLLLLLLTTTT försvinner! Så alla svar jag skrivit in var bara puts väck! SÅ därför tycker jag att jag med gott samvete kan uppdatera här lite...hi,hi,hi

För alla er som följt min "granne historia" så kan ni få ännu en uppdatering......karlfaaan är tillbaka MEN han är tyst! Dock blev jag lite nervös igår kväll för det började stinka rök i hela trappen o självklart kom det från hans dörr....men jag vaknade inte i ett eldhav som tur var!
Hoppas nu att han kommer försvinna när hans mamma kommer hem på lördag!

På måndag så drar jag söder över.....hade gärna åkt lååångt söder men jag stannar i Malmö. Ska gå en bokföringskurs under 3 dagar o de ska bli mkt spännande! Jag sitter o läser bokföring nu genom en annan kurs men så som mitt huvud fungerar så blir de mycket bra med repetition! Så allt kan fastna nån gång... =o)
Ska faktiskt träffa en gammal vän jag inte träffat på ett tag! Ska bli jättemysigt.....
Det värsta är väl att Stina som redan nu är väääldigt pappig kommer vara ännu pappigare när jag kommer hem....jäkla unge! =o) Igår var jag vansinnig på ungen.....min syster o sessan var på besök och även syrrans barn. O hampus som är hennes äldsta o stina tycker så mycket om varandra o leker jättebra...MEN när de tillslut ska till o städas då säger stina " jag har inte tid" ....*morr* SÅ efter mycket lirkande o tillslut flera vansinnesutbrott åkte hon isäng! =o)

Om det finns någon förälder därute som funnit en on/off knapp på sina barn! SNÄLLA berätta var den finns....

Ajö

Kommentarer
Postat av: virre

bra mia hoppas han skärper sig...fiii fään för datorer ibland....hoppas det blir en bra kurs..och trottsiga ungar har jag tyvärr inga tips på än men jag antar att haf kommer att ta dig till hjälp om ett par år... eller jonte har redan nu börjar visa vissa signaler... typ total nonchalerar mig, hån skrattar åt mig, vänder bort sitt/mitt ansikte om jag säger ajaj eller nej...hmmm var ska detta sluta!?!??! följer spänt din uppdatering kring grannen

2009-10-02 @ 22:14:40
URL: http://lejonheart.blogspot.com
Postat av: lejonheart.blogspot.com

tack det va ett fint inlägg..ja han står mest hela tiden nu..MEN vågar inte flytta fötterna..det är läbbigt

2009-10-19 @ 22:02:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0