Fredagsmys med världens gladaste unge.....

Idag så har vi gjort de varenda satans människa gör en fredag.....vi gjorde misstaget att åka o handla på Maxi......o för er som vill veta , NEJ vi var inte ensamma!

Jag kan inte räkna hur många gånger vi har pratat om att vi absolut INTE ska lägga "handlingsdagar" på helgen, men lika faaan så är vi där på fredagen eller lördagen....även söndagen ibland, "vi skulle behöva de o de o de..."  så åker vi iväg o så fort vi kommer till parkeringen så är de som om nån slår nåt hårt i huvudet på mig....VI SKULLE JU INTE GÖRA SÅ!!!  Arrrgghhhh!! O pricken över i:t idag var att vi inte tog nån vagn med oss in, vilket då innebar att fröken löken skulle gå själv bland alla andra 459495736 människor. Hon är väldigt duktig men har en tendens att tycka att hon är ensam i hela huset så hon inte behöver tänka på att akta sig eller se sig för.... =o) O så fick hon även en heliumballong som tyvärr råkade hamna i ansiktet på några människor..... *suck* Ja,ja....vi hade trevligt ändå! =o)

De BÄSTA vi gjorde idag var att åka till Haga Cykel för att prova ut Stinas 3-års present! En alldeles egen cykel!! Hon har väl tidigare inte riktigt fattat de här med cykling men när vi kom in i butiken så fick hon provsitta en cykel o så puttade jag till henne o hon for iväg som ett skott!  Det var inte "vanlig" glädje som strålade i hennes ansikte...de var ren o skär LYCKA! Alltså hon var glad, men glad kan man ju bli för mkt....te.x. vinner man 100 kr på triss så blir man glad.....men hade de gällt pengar så hade hon vunnit en miljon..... Så någon dag så ska jag åka o beställa en cykel till henne som hon ska få den 7 Maj när hon fyller år!!

Nä nu blir de o läsa bok med Stina.....

Ajö

Kommentarer
Postat av: Vickan

Maxi måste man ju nästan åka en vardagsförmiddag för att kunna koppla av... Kan visserligen rekommendera Citygross en helgkväll runt 18... Åkte dit nån lördag för vi vart akutjättegodissugna å ville inte ha willys godis, så vi tog en tripp i bilen ner till citygross å de va vi, två barnfamiljer o 10 pers till ungefär.. Skönt som tusan.Vi har också tänkt införskaffa en cykel i år... Men Cornelia förstår inte de där med att trampa än, så det blir hårdträning några dagar sen när hon fyllt år ler

2010-04-29 @ 07:28:23
URL: http://vickiz.blogg.se/
Postat av: Mia

Ja, ska man åka "normala" tider så får man alltid slåss med folk, jag har faktiskt även provat Maxi kl 7 på morgonen!! Då var jag alldeles ensam!! =o)2010-04-29 @ 08:24:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0