Viktväktarna...något bra eller satans påfund??

Ja, jag kan nog säga att det är något mittimellan (stavning??) Jag har imorgon (måndag) varit medlem i Viktväktarna i 1 HEL vecka! Denna vecka har fyllts av förtvivlan, hopp och ett sockersug så jag nästan trodde att jag skulle behöva gå ett 12-stegs program för att kunna sluta. Det är riktigt tufft vill jag lova!!
Den första dagen (tis den 22)  jag skulle ta tag i mitt liv och börja räkna dessa jäkla förbaskade points så skulle vi på födelsedags kalas!! Räddningen där blev att Emelie hade gjort en suuupergod pastasallad så de gick ju bra, nederlaget kom sen i parken där hon langar upp en muffinspaj som inte var av denna värld och självklart slank det ner en liten bit....redan där så fick jag möta på den ooootroligt dåliga självdiciplin gällande mat som jag har...*suck* MEN jag återhämtade mig snabbt och langade upp två burkar som jag tagit med mig innehållande jordgubbar och morötter. Så snedsteget blev ett minne blott...pluspoäng till mig!! :-) SÅ då fick jag fylla i mitt lilla block vad jag hade ätit o hur många points allt innehöll....bläddrar man i mitt block så ser allt kanon ut tills man kommer till Lördag....Jag satt och funderade i lördagskväll vad fan jag skulle skriva om lördagens matkavalkad men det enda som jag förmådde skriva ner var KAOS!!!
I övrigt så har jag fan varit riktigt duktig om jag får säga så om mig själv, jag har vägt mig varje morgon på vår egen våg och tyvärr så stämmer inte vågen hemma med den hos V V men enligt min kalkylering så har nog fan tappat MINST två kilo! O de mina vänner! Det är inte varje dag som Mia gör de....
Så slutsatsen efter denna vecka är att jag trodde iof att jag skulle må sämre eftersom att man håller sån koll på vad man stoppar i sig men det har fungerat förvånansvärt bra. Sen att jag har gjort vissa snedsteg, de får jag väl helt enkelt leva med att jag gör!

I övrigt här hemma så har det inte hänt så mycket, Stina stod vid vardagsrumsbordet och kom på att hon ville gå till stolen så hon släppte och gick 4 steg själv.....hon fattade nog inte vad som hände för när hon sen ville tillbaka så var det bara mammaexpressen som dög!

Ajö

Äntligen uppdatering! :-)

Nu var det väl dags och ta tag i det här med bloggandet igen! Iallafall enligt min goda lagkamrat Ida (As known as Fröken-jag-har-758649-saker-att-göra-men-hinner-ändå-skriva-17mil-blogginlägg) som så vackert döpte mig till FRÖKEN JAG-ÄR-MAMMA-LEDIG-OCH-KAN-BLOGGA-HELA-DAGARNA....Ida, jag gillar dig! :-)

Det har dock hänt en del grejer sen jag bloggade sist! Vecka 20 så kommer vårt nya kök!!! Tjoho det ska bli så kul och få lite fräscht i köket, då har vi nästan gjort allt som vi vill ha omgjort i lägenheten....kvar är lite småprylar som nya garderober och lite prylar till badrummet, men det bli sen när vi levt på utspätt vatten och mögligt bröd samt vunnit på lotto!

Idag så vi varit på tidigt födelsedagskalas, Stinas polare alicia hade bjudit hem oss, Cornelia o hennes mamma på kalas! Stina och Alicia fyller nästan samtidigt så vi passade på och fira båda skruttarna. Stina fick en jättefin bil som hon ÄLSKAR, synd bara att ungen är så satans lat för hon kräver att man ska skjutsa henne.....
Cornelia får vi gratta senare...hon fyller inte förräns i Juni.

På tal om vårt inneboende...nu dröjer det nog inte många veckor innan hon går! I förrgår så släppte hon Jockes hand och gick ca 10 steg till tv-bänken! Jag o jocke stod med hakorna nere vid knäna och började nästan undra om ungen var besatt! Det roliga är att hennes stil när hon går är något mellan A-lagar gång och tjackpundar gång, så skulle vi ställa henne med gänget som brular hänga i hörsalsparken så skulle hon smälta in bra..... :-)

Nu hoppas jag Ida är nöjd ett tag till innan mitt nästa inlägg kommer!!

Ajö

RSS 2.0