En rolig grillkväll med ett katastrofalt Eurovision!!

Igår Lördag så var vi hembjudna på grillkväll till Fam Palombo/Grentzelius (Vickan, Danne o Cornelia) förutom oss så var även Emelie, Israel och ALicia med. Tjejtrion skulle ju träffas och då fick vi föräldrar också följa med! :-) Det var kalastrevligt och kvällen kantades av mycket skratt samt flera battles med det där f*rbannade Guitar Hero....Jag ska ALDRIG mer spela detta helvetiska spel! God mat var det iallafall och Stina som ätit innan vi åkte klämde 4 grillade korvar....hon börjar snart anta skepnad av en grillkorv tror jag!

När klockan började närma sig åtta så började jag se att Stina började bli lite trött och vi funderade på hur vi skulle göra eftersom att hon kan bli lite knasig när hon inte får sov enligt rutin så att säga, men vi fick iallafall låna pyjamas av Cornelia så ett tu tre så hade Tjejtrion helt plötsligt startat pyjamasparty! Riktigt söta var de när de knatade runt bordet alla tre! Stina började bli tröttast av dom alla när klockan var halv nio, så vi fixade välling och bäddade vagnen. När hon druckit upp och fått lägga sig ner i vagnen så trodde vi verkligen att hon skulle somna, men icke då! Istället för att vara den första av de tre små monstren så hängde hon i ändå tills vi kom hem! O då ska de tilläggas att vi kom hem tjugo i tolv! När vi kom hem så fick hon gå omkring en stund och efter ett tag så hade hon maraton här hemma......men när hon fick en till vällingflaska i sig så säckade hon ihop värre än en motståndare som blivit knockad av Tyson.

Morgonen efter sov hon till kvart över nio......

Jag borde nästan kommentera Eurovision också......nä fan, de skiter jag i!  Jag har viktigare saker å göra......

Ajö

Favoritpresenten från Födelsedagen

Favoritpresenten från Födelsedagen

Måste utannonsera ett STORT tack......

till min goa o underbara vän S!!! Tack för du finns o tack för att vi fick uppehålla oss hos er under de värsta Kaoset!!!

Bara så du vet har jag nu gått in i beredskap för natttjänst!! ;-D

Pusss till er mina godingar!

Stina 1 År!!!!

Jag tyckte att för ca ett år sen när alla sa åt mig att "ta vara på tiden, för den kommer bara rusa iväg" så lät de liiite överdrivet. För ett år framåt var vääääldigt långt bort då! Men nu har vi hamnat här iallafall! Ungen har blivit stor och vem fan har tagit tiden? Visst skulle det varit mysigt och få sitta med henne i knät när hon bara var ett par veckor o såg ut som om hon gått en match mot Mike Tyson men ska jag jämföra med tiden nu så vill jag inte gå tillbaka.

Istället för att bara vara en ätandes, gråtandes, bajsandes köttklump så har hon blivit en människa i miniformat. Hon kan tänka själv, gå själv, och säga NEJ högt o tydligt när mamma ber om en puss. Det är helt otroligt vad underbart det är att få vara med om alla hennes framsteg som hon nu gör, hon har bl.a. kommit på att om man vrider på en ratt på tvättmaskinen o sen trycker på en knapp så startar den.....det kunde knappt min mamma komma på! ;-) Hon tar tag i musen till datorn o följer muspekaren på skärmen o skrattar högt! Hon brukar även gå omkring med vår bärbara telefon, ställa sig vid bordet o se lite viktig ut samtidigt som hon hänger på armbågen o säga "Allå".........*suck* Kommer de alltid gå såhär fort? Kommer de komma en dag där man inte kan ta upp henne i knät o bara få mysa en stund? De hoppas jag inte......

Mitt lilla hjärta!

Förresten, köket är straxt klart här hemma! O de ska bli så förbannat skönt o få ordning på allt för nu är jag f*n trött på o bo i KAOS!!

Ajö 

RSS 2.0