Ny vecka, nytt jobb, nya rutiner, ett helt nytt liv....

Precis så som rubriken har det varit de senaste dagarna! I söndags så var det lite nervöst efter 18 månaders mammaledighet och den största frågan var om jag skulle orka jobba 8 timmar överhuvudtaget!! Men på måndagsmorgonen så var jag verkligen suuuuperpigg och vid halvåtta bar de iväg. Jag fick börja måndag och tisdag på lagret mest för att se hur det fungerar med packning och lära mig systemet så jag själv hittar om de skulle behövas. Det var lite kul och gå o plocka order men efter en dag kan jag lova att benen värkte. Ons och tors fick jag vara på kundtjänst där jag kommer sitta permanent sen och de var verkligen SKITKUL!!!! Precis jobbet för mig, mycket o göra och intensivt!! Sen sista dagen fick jag vara på KOntorab butiken på Butängen mest för att få klämma på produkterna och se dom ordentligt. Riktigt kul det med, så nu har verkligen "vardagen" börjat snurra på allvar!!

STina började även på dagis i onsdags!!! VI har bestämt att Jocke skulle ta all inskolning och det var nog tur för annars skulle jag nog bara sitta o gråta.... :-) Men det har gått jättebra iallafall, lite misstänksam till en början dock men sen har de lossnat och efter ett tag så har inskolningsfröken fått både pussar och hålla handen! Förresten så har vi fått en väldigt bra tjej som fröken och  både Stina o jocke har fått väldigt bra förtroende för henne! SÅ när det väl ska till och lämna henne helt TROR vi att de kommer gå bra, men som sagt så kommer väl både bakslag och framgångar!!

Nu kom kära grannen in en sväng!! Det är också något som känns så konstigt!! Från att ha varit hemma båda två och kunna gå in till varandra när som hellst så rullar bara veckan på utan att man knappt säger hej till varandra!! ´Vi får ta igen det sen när jag landat lite, kanske ge sig ut o jogga lite???

Nu ska jag mysa med min lilla skruttungen för de känns som om jag inte sett henne någonting den här veckan....

Ha de gott allesammens!!

Ajö

RSS 2.0