Otursföljda unge....

*SUCK*........Då kom samtalet jag bävat efter länge.... "Hej, Ni måste nog åka till akuten med Stina så de får titta på hennes läpp....hon har bitit hål rakt igenom underläppen....!!!!!!"
Ehhh...ok! Lite lagom skärrad så slängde jag mig i bilen och rusade in på dagis beredd på att se hennes läpp i trasor (för som mamma målar man upp ett öde värre än döden) men de såg faktiskt inte så farligt ut framifrån. De var ett jack på ca 1cm som gick rakt genom läppen, på baksidan däremot såg de värre ut..... In med ungen i bilen iallafall och så satte vi av mot akuten. Kom in och som tur var så var de inte alls mkt folk, en tant som satt o ojade sig för att de var så besvärligt det här med att behöva röntga sig och så var de ett medelålders par där mannen troligtvis brutit nåt i armen. O sen var de vi! En unge med myror i brallorna som tyckte att de var skitkul o skrämma slag på fiskarna i akvariet samt en mamma som var lagom stressad pga läpphelvetet!! Så de var lite cirkus men de bjuder vi på! =o) In kom vi iallafall....
O efter mycket tjat om doktorn så blev Stina helt tyst när vi kom in o när tjejen (doktorn) skulle titta så blängde Stina o sa helt klart att "neeej, du får INTE titta på min läpp....."  Så efter mycket trugande o enkel fasthållning så gjordes en besiktning som slutade med att vi slapp sy iallafall! skönt.....

Sen när vi kom hem så ville hon titta på lilla sörunfrun (lilla sjöjungfrun) så jag slängde på den o slängde mig själv i soffan o då gick luften helt ur mig....Hade jag blundat så hade jag somnat! Men,men....de gick ju inte så in med ungen i badkaret och tvätta bort allt blod så nu är hon hel (nästan) o ren som en nyponros!!

Så det här var dagens lilla äventyr!! =o)

Nu är de falukorv o makaroner som gäller......

Ajö

Påskledigt o ännu en vecka har gått!


Ja, det kom en påsk även det här året! Tyvärr blev det inte riiktigt som jag hade tänkt... Skärstorsdagen började med att jag jobbade till 22. Jag o en f.d kollega numera åkte o hjälpte till i butiken i Linköping. Mkt skoj ofå träffa Jessica min gamla chef. Vi kom väl tillbaka till stan runt halv elva den kvällen mitt minne är lite svagt men jag var fan så trött att jag somnade med tandborsten i munnen... =o) Sen kom långfredagen och då började vi lite lugnt med att åka ut o grilla, vi tyckte dock att stina varit lite hängig ett par dagar men trodde att de bara var för hon varit lite förkyld men de visade sig när vi kom hem att hon hade feber.... o den höll i sig ända till måndagen! Så i tisdags var jag hemma med henne mest bara för att vara på den säkra sidan! O då hade vi en jättemysig med Linda o Oliver o de var verkligen 100000 år sen vi hade en sån mysdag!! Jag saknar det verkligen! Vi var iallafall ute en sväng i parken då mitt lilla tålamod hade testats både 1 o 4859375 gånger av en liten Stina som hade astråkigt hemma efter att ha varit inlåst en heeeel helg + lite till!
Så de var vår påsk!!! =o) SOm ni ser på bilderna ser ni att man sover väääldigt gott när man är i parken o man har förbannat kul i rutchkkanan!

Veckan därefter blev ju då en väldigt skön kortvecka för mig och den här helgen har varit desto trevligare! Lördagen spenderades först på Maxi där vi samlade på oss ännu fler vuxenpoäng genom veckohandling och sen spenderades kvällen med grillning hos ett par vänner, mkt trevlig kväll  hade vi! Idag (söndag) så har vi först varit på IKEA o köpt födelsedagspresent till lillfisen (bord o 4 stolar!)  sen har kvällen spenderats genom en filmkväll där det utspelades en bra/dålig b-action film!!!! Eller universums bästa film om ni frågar mig...Best of the Best!!

Nu så blir de tv innan vi ska nanna kudde....

Ajö


Man sover så gott i parken.....sötnos!

Rutchkana är kalaskul!!!!

Glöm inte att de ska bli sol i helgen!!!!


Fredag fredag fredag!!!

Tjoho, äntligen fredag!!!

Dagen har vrit en som en helt vanlig fredag! Åkte till jobbet och denna vecka hade jag ju det stora nöjet att vara ansvarig för fredags fikan!! Så jag o Stina roddade ihop en lite "glass" på vaniljvisp o krossad Daim. Det blev kanon o Stina älskade att slicka skålen....som ni ser! =o)  Har man fredgasfikan på jobbet så har man även de stora nöjet att dammsuga! O på toppen av detta hade jag även städning av köket...vilket innebar att stora delar av mina dag på jobbet har jag ägnat åt städning....mycket givande!!

Imorgon så bär de av o flytta svärmor, kl 10 ska vi vara där o innan ska jag slänga av Stina hos mormor. Känner jag min svärmor rätt så är allt klart när vi kommer så de bara är o bära.....men de återstår att se!

Nu så blir de fredagsmys i soffan!!Ajö

RSS 2.0