Nedförsbacke till helgen....

wwwwwwiiiiiieeeeeeeeeeeee.........SNART är de helg!! FAN vad skönt de ska bli......

Veckorna bara rusar på men de känns ändå dock som om de bara finns fredagar och måndagar, man ser fram mot en helg men bland de första man tänker på fredagen är att "jaha, då var de snart måndag då"...hi,hi,hi...ja, jag är den evige pessimissten! (stavning??)

Helgen har i övrigt varit bra...fullt ös som vanligt här hemma. Men de som varit ABSOLUT det bästa av allt är att STina för första gången i sitt (snart) 2 åriga liv börjat sova hela nätterna! Alltså för står ni vad detta innebär?????? Inget springa upp o stoppa i nappen, inget springa upp och dra fram snutten under madrassen, inget vällingätande och absolut, absolut inget "vakna-upp-o-tro-att-man-är-i-schweiz-o-att-7milj-klockor-börjat-ringa"  Både jag o Jocke har fått sova ca 7 timmar i sträck!! Mkt skönt vill jag lova....men bara för att jag yttrat mig om detta kommer väl ungen ha konsert inatt! :0)

Ikväll så har faktiskt jag o Stina varit ensamna, haft tjejkväll som de heter också....de är riktigt skönt faktiskt o bara fåå sköta sig själv ibland o få pilla naveln om man vill utan att någon ska höja på ögonbrynen. Kvällen började med lite mat som alltid krävs efter dagis då Stina transformerats sig till någon blandning av envis terrier till en bitsk liten vessla....o när vi sitter vid bordet o äter så drabbas jag plötsligt av en attacknys och blir då väldigt förvånad, för helt spontant så utbrister ungen "prosit" och fortsätter sedan äta vidare som inget har hänt.....ehh jaha! Inte trodde jag att hon visste att man säger så men hon överraskar mig mer o mer för varje dag som går.... Sen efter att vi ätit en stund så kom hon på att maten smakade mkt bättre i haklappen...därav de vackra kortet!! :0)

Schemat för kvällen blir rätt så lugnt, först ska jag slåss med tvätten och sen blir de nog o surfa runt lite.....är så förbannat sugen på att åka till Rom så de får väl bli något framtida projekt i vår kanske?
Eller när Stina lärt sig att bajsa pengar.....Ajö

Jag har blivit utmanad.....


Jag har blivit utmanad av Linda

Regler;

- Gå in i mappen "mina bilder"
-Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
-Släng upp bilden från mappen och skriv något om den

Detta är en bild på Tjocka Korven....Stina även kallad! Det är från sommaren 2007 då hon och jag fick hjärnsläpp och följde med mina föräldrar på husvagnssemester i en vecka! Vi hade dock väldigt trevligt och vädret var faktiskt väldigt bra...det var dock lite värre med mygg! Men,men...åker man upp till Lapphelvetet får man väl skylla sig själv... :0)

Snart helg!!!!!

*pust* Sitter på jobbet o har precis ätit, FAN vad skönt med fredag imorgon!!

Imorgon så bär det iväg på sexparty hos en kollega, det var säkert minst 5 år sen jag var på ett sådant party....ska bli kul o se om de kommit någon ny revolutionerande grunka! :0D Vem vet! De kanske är både "pleasure" , mobil och cykel i ett!!

Sen kommer ju Lördag!! :o)

Å då......hoppas inte Jocke läser detta! hi,hi,hi.....

Dagen börjar med att jag ska försöka få med mig Stina för att lämna av henne hos mina föräldrar sen så ska jag hämta en plocktallrik på Hemköp och sen ska jag ta med mig min man till WOrld Class och sitta i bubbelpoolen i en timma! Allt detta utan att han ska misstänka något i förväg....? TJoho vad mysigt! Sen får vi se vad som händer.....utgång troligtvis iom att Stina fisen ska sova borta! Ska bli skönt o få lite tid bara vi då de varit rätt så slitigt på sistonde.....

Åh du Linda....jag har anatgit din utmaning! Bild kommer snart!! :0)

Ajö

NT-cup o en totalt blåslagen kropp....

Jaha....för ca ett halvår sen så kände jag att det var dags att lägga skorna på hyllan...inte vilka skor som hellst utan fotbollsskorna.... Det har fungerat utmärkt o jag har inte bara slutat med fotbollen utan även typ lagt av helt med att röra mig..... men så kom det en dag för ca en vecka sen ett litet samtal där det tog ca 5nanosekunder innan jag helt plötsligt tackat ja till att spela fotboll IGEN!

O nu sitter jag här...efter två dagars NT-cup o har såååå FÖRBANNAT ont i min kropp.....men de lär väl säkert vara värre imorgon....uuuääähhhh....

Ja,ja....riktigt kul var det iallafall! Trodde att de skulle gå helt åt h-vete men de blev bara några små missar så i det stora hela är jag faktiskt nöjd! :-) Skit bara att vi inte blev bättre än sjua!

O jag får väl även rikta ett tack till min kära kollega Larsson för att du inte gjorde bort mig totalt.... :0) Efter alla hotelser om diverse grejer så var du snäll o timid där du satt...... tack tack...

Nu ska jag försöka ställa mig upp annars finns de en stor risk att jag får sitta o sova på stolen.....

Ajö

Ehhhh...jo! Dagens i-landsproblem är att det för tillfället är alldeles för lååångt mellan stolen jag sitter på och soffan! *suck*

After Work....

Hmmm......idag ska vi gå på after work med jobbet...eller  jag får se om jag kan följa med för Jocke kanske måste jobba. Den stackarn får ju ta den största smällen när Fisen är sjuk iom att  jag inte riktigt känner att jag kan vara hemma för mkt från nya jobbet...så de får bli som de blir! Kommer jag med så landar vi på Bishop iallafall! 

Jag har ju ändå den 20 o se fram emot! Då ska vi ha Singstar kväll hos Jessica o Isabell som jag arbetar med...eller rättare sagt Jessica var min chef när jag började men nu så har hon bestämt sig för att börja jobba i Lkpg. Tråkigt tycker jag..... Ja,ja,ja...ska jag lyckas sjunga då den 20 så behöver jag nog sjunga upp ett par veckor innan för att inte spräcka deras fönster! :O) 

I övrigt så är jag faktiskt rätt trött... Stina har sovit så förbannat dålig en längre period nu och jag tror faktiskt att hon har växtvärk den lilla stackarn! De tär verkligen på mig när jag inte får sova ordentligt, jag behöver inte sova mycket men när man blir väckt varje halvtimme så blir jag helt galen......arrggh...

Jag har även tänkt att efter varje blogginlägg ge er dagens I-landsproblem!

Så jag börjar i det här inlägget....

Dagens I-landsproblem är att korken på min penna vill inte sitta kvar! Det gör mig galen!!!! :0o

Ajö...

Uppdatering i bilder!!! :0)

           
Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder på hur lillfisen har utvecklats de senaste halvåret.......de kom även in en "before" bild samt de alldeles otroligt vackra (not) BB-kortet........


                                                          


                                          

                                            

Oj,oj,oj....100 år sen jag skrev något!!

Ja som ni har märkt allesammans så var de typ 356985 dagar sen jag uppdaterade denna blogg! Så de är väl dags nu!! :-)

Livet har verkligen rullat på i en faslig fart! Sen jag skrev sist så har jag ju hunnit jobba näääästan ett helt halvår! :-) Jag trivs fortfarande jättebra (med vissa frågetecken) och har mkt trevliga arbetskamrater..... måste än en gång påpeka att det är såååååå underbart och bara jobba 8-17. Så nu fick jag de sagt igen......

Familjelivet har ju även det rullat på i 300km/timmen, Stina äter nog växtnäring tror jag..... Hon chockar mig nu förtiden varje dag med nåt nytt hon hittat på, det kan vara allt från att prata högt o ljudligt till sin docka om att hon måste sova nu för imorgon ska vi till dagis till att hon står o säger "jävlar" som min kära vän Mia myntade här hemma....Hon hör så frukansvärt bra när hon själv vill!!  jag tycker ändå att det är så skönt nu när hon kan göra sig förstådd, det underlättar när man kommer in till henne på natten när hon gråter och hon drekt säger "Hej mamma, välling tack" så då är det bara för hennes personliga assistent AKA hennes mamma att gå o göra vällingen, gå in med den och vänta tills hon ätit upp...för ni ska ju inte tro att hon orkar hålla flaskan själv!! När hon är klar får jag flaskan och hon sluddrar fram "god natt, Stina sova nu" 

Annat som rör sig runt mig nu är att min syster snart börjar tävla med solen gällande om jorden ska börja kretsa kring henne istället.....eller rättare sagt hon är höggravid!! :-) Snart är de dags för Stina o få en liiiiten kusin, de ska bli så mysigt o se vem som tittar ut!! Jag tror att de är en med snopp därinne men om man ska jämföra våra tjockis magar så ser de nästan identiska ut, och här ploppade de ju inte ut en snopp utan en Stina!! Mne,men....snart får vi ju se vad de blir!! 

Nu står någon och tjatar om att vi ska bygga en dromedar med legot....Mia är du skyldig till detta???? :0)

Ajö

RSS 2.0