Passar på att uppdatera lite....

Nu var det verkligen längesen jag uppdaterade något.....det har varit mycket att göra och lite ork. Vilket har resulterat i att jag inte skrivit något på länge!

Nå, vad har då hänt i mitt liv! =o)......

Jag och min kära vän Linda var o spenderade en helg på Starby Kungsgård i Vadstena! Ni som inte varit där någon gång kan kag verkligen rekommendera att åka dit! Underbart ställe och god (dock lite konstig) mat. Vi tog ett paket som hette lilla weekend paketet där man då fick mat inbakat i priset. (frukost, lunch, 4 rätters middag) Det var verkligen heeelt underbart!

Sen så har vi även hunnit klara av Kolmården för första gången iår! Vi var med Emelie, Isen o söta Alicia. Vi hade kalasväder och på kvällen var vi även där o grillade...mkt trevligt!

Sen har även Stina hunnit med att vara lite sjuk, förbannat trotsig samt även vara världens roligaste unge! Hon går o sjunger i sin egna lilla värld och i söndags när vi var o handlade så skriker hon ut "SVENNE BANAN SVENNE BANAN"  Det var dock lite småkul men hon hade en mamma som blev högröd i ansiktet! =oD Hon har även för första gången i sitt liv smakat kroketter...eller som hon sa "krokodeller" och de var mkt mumsigt. Vi har även smygstartat lite med pottan men fått backa igen då hon inte är riktigt redo för att släppa blöjan.....förhopningsvis så kan vi klara ut detta under sommaren, men vi får se hur de går!

I övrigt så är de lite annat som ligger och gror i bakgrunden....som jag inte är riktigt redo att skriva om än. Men,men...de kommer....

O nej.....jag är INTE gravid! =oD

Ajö!

Förresten......jag ska även uppdatera med lite bilder snart..... hej hopp gummibanan! svenne banan....svenne banan.....

RSS 2.0