Earth Hour med stooor besvikelse....

Jaha, efter flera dagar av massiva påtryckningar från media gällande den 28/3 och denna "historiska" Earth Hour så skulle den äntligen bli av! Jag själv, eller rättare sagt både jag o JOcke hade bestämt att vi skulle släcka ner allt o sen sitta i de mysiga skenet från stearinljus. Sagt o gjort...när klockan började närma sig kvart över åtta o Stina precis hade somnat så började jag plocka fram alla ljushållare o ljusstakar jag har. (det som ska läggas till här är att jag är en riktig ljusfetischist, så när jag var klar hade jag nästan tagit slut på en hel påse med stearinljus =o) )  Vi började tända lite smått o när alla brann, släckte vi ner allt o drog ut alla sladdar så det enda som lyste härinne var lamporna på kyl o frys...o sen ställde vi oss i fönstret o väntade på mörkret som skulle infinna sig hos alla grannar......o vi väntade....o vi väntade lite till....o vi väntade ännu ett tag! Aha, 1 granne mittemot släckte allt o vi såg flera kandelabrar som brann...så vi fortsatte vänta....och vi väntade ännu lite till....efter tjugo minuter väntande på detta fenomen gav vi helt enkelt upp på Norrköpings Befolkning....uppenbart att budskapet inte riktigt hade greppats! Vi hade iallafall trevligt! De var så jävla förbannat varmt av alla ljus att ingen hade sett skillnad på vår earth hour eller en finsk sauna fest! Det var bara riset som fattades!!

Imorgon är det onsdag och då startar nedförsbacken till helgen....satan vad skönt! Jag har även kommit på nu att jag även har fredgasfikan på jobbet...får se vad de blir! Har någon förslag så mottages de med stor tacksamhet! Jag har iallafall tänkt baka något, cheesecake kanske?

Stina mitt lilla hjärta brukar ju alltid få några rader när jag skriver och det roligaste för tillfället är att precis allt runtomkring henne har iallafall någongång under dagen bajsat på sig....vare sig de är dockan, kossan, vagnen, pusslet eller hennes väska. Rolig fantasi hon har mitt lilla gryn.....

Ajö!


Liiiiten uppdatering!!

Nu var det så längesen jag uppdaterade min blogg....så efter vissa påtryckningar (nämner inga namn =0) ) tänkte jag uppdatera lite!!

Först och främst villjag bara säga grattis till min syster och sambo till lilla Amanda! Mkt söt liten tjeja som títtade ut i söndags den 22/3. Välkommen till världen ditt söta lilla russin!! =0)
 
I övrigt så var de faktiskt full fart hela helgen!! Lördagen började med att vi var ute i sörsjön och grillade korv med mamma o pappa! Solen sken och det var verkligen vår i luften, på kvällen sen så var mina föräldrar barnvakt då vi var ute och bowlade och käkade mat med Linda o Jimmy!! tack snälla vänner för en kalaskväll! O förresten, vilka var det som vann??????? ;0)  Söndagen som sagt så kom ju lilla Amanda ut och vi var först på plats samma dag för att klämma på den lilla sötnosen.....det är helt otroligt hur fort man själv glömmer. Jag minns verkligen inte när Stina var så liten....hon är som en jätte om man jämför!

Helgen som kommer nu blir de också full fart.....imorgon så kommer Stinas favorit Mia hit och hennes Jocke fick faktiskt också följa med.  Söndagen blir full av lite gott o balndat...återkommer om vad den dagen hade att erbjuda! =o)

Ha de gott allesammens......

Lilla Amanda......


En utmaning..... :0)

Ta fram mobilens adressbok och var ärlig nu!


- Har du pussat nummer 2?

Ha,ha,ha...ja Atty har jag pussat flera tusen gånger!! :0)

- Vad har du för relation med nummer 20?

Nr: 20 är en kille som jag känt länge, han tyckte att vi skulle gifta oss när vi var ca 13... han kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat! (Frasse)

- När ska du träffa nummer 30?
Ja e blir nog nästa gång smedbys damlag spelar (Jenny)

- Är nummer 18 söt?
Ja det tycker jag, Elin s är en riktig goding!!

- Vad var ditt första intryck av nummer 13?

Lite mesig, han uppvaktade mig när jag var 17 men de var absolut inte min typ....vill inte skriva ut hns namn så D får räcka! :0)
- Gillar du nummer 14?
Ja, de gör jag!! Elin är Jockes kusin! Mkt go tjej!!

- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Japp, ser henne varje dag på jobbet, (bella)

- När ska du träffa nummer 25 nästa gång?
Snart hoppas jag!! Hanna saknar jag alldeles för ofta....

- Är du nära vän med nummer 23?
Nära o nära...vi har haft ett par förtroliga samtal! :0) (frigge)

- Har du gått på bio med nummer 4?
Nej. Har inte varit på Bio med Jockes pappa!

- Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Absolut, det hamnade nämligen på min kära man!

- Vad pratar du och nummer 5 oftast om?

Lite allt möjligt när vi ses, det är dock inte för ofta! (bänga)
- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Ja, det är min kära gamla kollega!! (C)

- Vad har du och nummer 26 för relation?
Hon spelade i Smedby när jag började där och jag tyckte om henne från första stund!! Hella)

- Vad skulle du vilja göra med nummer 11?
hi,hi,hi...äta upp! CHINA restaurangen!! :0D


- Vad är det bästa med nummer 8?
Att alla är så snälla mot STina där!! (Stinas dagis)

- Brukar du och nummer 16 träffas?
Ja, o alldeles för sällan gör vi det!! (Emelie, in BB kompis!!)

O så blev mina svar....


RSS 2.0