En händelserik tisdag!!!!

Jag tror de var i typ mars någon gång som Jocke slängde fram ett kuvert på bordet o sa, i November ska vi titta på PINK i stockholm!! Faaaaan vad kul, men saaaaatan så långt bort….de skulle ju ta typ 2465 år innan vi skulle vara där…… Men så helt plötsligt var de den 10 Nov och stressade som faaan skulle vi hinna med tåget till Stockhom! =o)

 & lika dålig som jag är på att uppdatera den här bloggen, lika roligt hade vi när vi var där….

Vi kom till Stockholm ca 11 och kl 12 åkte vi till en kund som vi har där så vi klarade av lite jobb innan vi sprang på stan.
Gick först till Åhlens och där hittade jag faktiskt en kjol som inte ruinerade mig totalt, och en liten kavel till Stina som hon ska ha när vi bakar pepparkakor till jul! O till den där lilla kaveln hör en riktigt rolig historia….. *ASG*

När vi kommer in på avdelningen för ”julpynt” så reflekterar jag över att tjejen som står bakom kassan var förjäkla lång och när vi kommer lite närmre så ser jag att kvinnan har ca stl 42 i skor (riktigt högklackade) och kraftiga händer, stort struphuvud…..ni fattar vart jag vill komma va??
Det var alltså en transvestit som stod där, väldigt snygg som tjej måste jag säga…… i alla fall, jag lämnar fram kaveln och betalar och när hon gett mig kvittot o smilat upp sig mot mig så ser jag hur hon raskt ändrar kroppshållning och avfyrar universums värsta sängkammarblick mot Jocke… Alltså jag menar kom-hit-så-jag-får-slita-av-dig-kläderna-och-sätta-på-dig-på-disken-blicken!!!!! Jocke trevlig som han är säger tack han med och sen hejdå….Kvinnan lägger då av ett förföriskt ”ciao”.  Vi avlägsnar oss från affären och då kan jag inte hålla mig…jag skrattar så tårarna sprutar! O de enda Jocke får ur sig är ”Ja, de är ju alltid skönt o veta att man är ett hett byte i gayvärlden” Ha,ha,ha,ha,ha….. De var de roligaste som hände den dagen… =oD

Sen när vi går ner en våning så skulle jag köpa lite smink och då kommer de fram en man som garanterat behövt tejpat sig där nere för att få plats i de minimalaste byxor jag sett, sen hade han bakåtslickat hår i en pyyyyttte svans, rakade ögonbryn så han hade bara dragit två kajalstreck, och sen nästan vit ”brunkräm” samt högklackade stövlar!!!..... Det jag vill komma fram till här är att jag blir så lycklig när jag ser att ”sådana” människor också kan få jobb inom handels, de spicar till tillvaron bland oss osynliga ”svenssons”…de två gjorde hela min dag!

I alla fall, senare på kvällen var de ju då dags för PINK! Vi var vid Globen ca halv sju och då käkade vi innan så vi kom direkt tills förbandet började…..de var inget vidare bra, Evermore hette dom och var från Nya Zeeland. Sen startade i alla fall PINK sin show och JÄVLAR vilken show de var!!  För att inte tråka ut er så stolpar jag upp lite grejer….

·         Kvinnan är nog faaaan de snyggaste jag sett gå i ett par högklackat!

·         Den dagen plastikkirurgin kan byta ut en hel kropp och behålla huvudet så har jag redan tjingat          
          hennes...

·         Hon gjorde konster som världens cirkusartist.

·         Hennes röst kan nog smälta glaciärerna.

·         Låtvalet var helt perfekt, dock att (skit)aftonbladet tyckte att Dear Mr President var sämst hävdar jag
          stenhårt att den var bäst...

·         Jag förstår de människor som blir groupies….tyvärr så har jag för lite tid och sen tror jag inte min man
          och barn är särskilt villiga på att han en mamma/fru som extraknäcker som PINK:s stalker....

 

När konserten var slut så hade vi sådant flyt att vi kom ut på 5 minuter och en kvart senare var vi på hotellet. Så kvällen var verkligen helt perfekt!!

När vi kommit in så han jag nog inte landa på kudden innan jag somnade…..som vanligt alltså!! =o)

 

Nä…nu får de vara nog uppdaterat för ett tag… =o)

 

Ciao….ha,ha,ha,ha,ha

 

 


RSS 2.0