Fredagsmys med världens gladaste unge.....

Idag så har vi gjort de varenda satans människa gör en fredag.....vi gjorde misstaget att åka o handla på Maxi......o för er som vill veta , NEJ vi var inte ensamma!

Jag kan inte räkna hur många gånger vi har pratat om att vi absolut INTE ska lägga "handlingsdagar" på helgen, men lika faaan så är vi där på fredagen eller lördagen....även söndagen ibland, "vi skulle behöva de o de o de..."  så åker vi iväg o så fort vi kommer till parkeringen så är de som om nån slår nåt hårt i huvudet på mig....VI SKULLE JU INTE GÖRA SÅ!!!  Arrrgghhhh!! O pricken över i:t idag var att vi inte tog nån vagn med oss in, vilket då innebar att fröken löken skulle gå själv bland alla andra 459495736 människor. Hon är väldigt duktig men har en tendens att tycka att hon är ensam i hela huset så hon inte behöver tänka på att akta sig eller se sig för.... =o) O så fick hon även en heliumballong som tyvärr råkade hamna i ansiktet på några människor..... *suck* Ja,ja....vi hade trevligt ändå! =o)

De BÄSTA vi gjorde idag var att åka till Haga Cykel för att prova ut Stinas 3-års present! En alldeles egen cykel!! Hon har väl tidigare inte riktigt fattat de här med cykling men när vi kom in i butiken så fick hon provsitta en cykel o så puttade jag till henne o hon for iväg som ett skott!  Det var inte "vanlig" glädje som strålade i hennes ansikte...de var ren o skär LYCKA! Alltså hon var glad, men glad kan man ju bli för mkt....te.x. vinner man 100 kr på triss så blir man glad.....men hade de gällt pengar så hade hon vunnit en miljon..... Så någon dag så ska jag åka o beställa en cykel till henne som hon ska få den 7 Maj när hon fyller år!!

Nä nu blir de o läsa bok med Stina.....

Ajö

Dagen idag är inte min dag, o definitivt ingen BRA dag......

*suckar högt o ljudligt*

varför kan inte alla dagar vara bra dagar???????


Du som inte vill läsa ett gnällinlägg kan sluta läsa nu......

Ok....är ni med???

1: Jag är trött, trött, trött, trött på vädret!! GE MIG SOL!!!
2: Jag är trött.....bara trött....
3. Jag är tjock.....eller rättare sagt, sömmarna i mina kläder skriker när jag tar på mig kläderna så jag tror snart     att de begår uppror o spricker.....vilket borde innebära att jag iallafall blivit tjockare än innan....
4. Stina är inne i en SATANS trotsperiod vilket innebär att man dagligen tar 46784685 fighter innan hon somnar.
5. Jag har ont i tån....
6. hmmm......nu är nog gnällkontot slut tror jag....

Lite positivt är iaf att jag o Jocke ska till Starby Kungsgård 1-2 maj o bara slappa..... Mina underbara föräldrar ska ta hand om pluttan så vi får åka iväg! De gör susen med själen..... =o)

Nu ska jag inte gnälla mer utan ta tag i mitt liv, hota väderguden med stryk om han/hon inte skickar lite sol snart, krama Stina lite extra när hon är som allra jävligast o helt enkelt vara nöjd med mitt liv o de jag har.......

men guuu va gött de är o få gnälla lite....

Kära grannar!

Käraste grannar på sandgatan, luntgatan, vattengatan, kvarteret ovanför, nedanför, o resten av alla människor som bor på Norr i Norrköping......jag vet inte men jag kanske behöver förklara för större delen av Finspång oxå!


NEJ......vi försöker inte döda vårt barn! Vi slår henne inte, nyper henne inte, drar henne inte i håret, vi låser inte in henne! Det mistlurliknande urvrål som satte större delen av Norrköping i chock var bara vår dotter som visade sitt missnöje över att pappa skulle borsta hennes tänder o inte mamma! Fröken fick psykbryt och skrek rakt ut i 20 (!) minuter så jag trodde att hon hosta upp sina stämband tillslut!

Så jag vill bara meddela att lugnet nu lagt sig, barnet sover! Dock något rödprickig i ansiktet efter kraftansträngningen....

Ajö

Svettigt värre.....

Då har man gjort kvällens uppoffring o rört på fläsket genom badminton med S, mkt kul o kanske inföll mer skitsnack än att röra på sig men den risken tar jag mer än gärna!! =o)

Nu har jag  dykt ner i soffan o tittar på draknästet, rolig tv idé de här med 5 (väldigt) förmögna människor ska ge pengar till påhittiga svenssons som filat på uppfinningar i källarn o nu vill ha stålar för att förvekliga sina drömmar....varför kan inte jag vara så påhittig? Man skulle uppfunnit typ post-it lappen eller kolsyran.... de hade vart gött o knallat in med en kolsyrepatron o receptet på coca-cola o be om 500 000 för 20% av bolaget o sen bli dissad för att kolsyra bara är en fluga o de kan aldrig bli nåt.... *fniss fniss*  Sjuka tankar man får när man blir trött... =oDImorgon blir de jobb o stina ska till dagis, vi har även utvecklingssamtal på dagis o de ska bli mkt spännande o se vad för dumheter stina hittat på o hur många stackars barn som gråtande får gå hem för att stina mobbar ut dom...nä lilla pluttan! Hon är nog duktig mitt lilla hjärta..... jag får även med en annan liten terrorist hem.... Stinas Buddy viktor. De är för söta tillsammans, kreti o pleti, piff o puff, biffen o bananen....de älskar varandra som vänner men kan även slåss som hund o katt! 

Förresten hör ni????........nu ropar bullpåsen på mig......

Ajö

Helvetet han inte bli en skidort innan jag uppdaterade denna blogg......

Jaha….. då var jag här igen! En liten uppdatering sådär ca 300 år senare än vad jag hade tänkt mig!!

Ja,ja… denna gång SKA jag försöka bättra mig…men som vi alla bevittnat tidigare så kan de ju gå skogen!

 

Vad har då hänt i mitt liv den senaste tiden? För att sammanfatta lite kort så har jag varit på fortsättningskurs i bokföring, stina har slutat med blöjor på dagen,( förhoppningsvis på natten med snart) jag har blivit tjock o då inte av en unge i magen utan alldeles för mycket insläpp genom foderluckan, jag har tagit fram våra balkongmöbler för nu ska de faaaan bli sommar snart samt att mitt begär till ett hus blir mkt större nu på våren…..

Varför kan jag inte bara få vinna lite pengar?? Tänk han som vann 215 mille på lotto….inte skulle han dö av att få skänka lite pengar till mig!! Han skulle ju ge ett ”tvåsiffrigt belopp” till välgörenhet men  än har jag  inte sett några pengar till ”stöd-stackars-mia” fonden. Eller rättare sagt, han behöver inte ge mig pengar, de räcker med ett hus! I sådär 3 miljonersklassen…..de är väl för fan inte för mkt begärt?? Han kommer ju ändå ha 212 mille kvar….. J

VARFÖR blir detta HA-begär så mkt större på våren????  Jag har klarat mig precis hela vintern med känslan av att bo lägenhet inte är så illa! De har varit ett rent nöje rent ut sagt o tänkt på alla stackars husägare som skottat sig till både 1 o 73 ryggskott, men nu till våren när snöhelveten är borta o de skjuter upp krokus o allt vad de heter lite varstans…ja då suger de till i husägartarmen, men jag ska vara realistisk! De blir inget hus än på drygt ett år troligtvis……om då inte miljonären slänger ett på mig, för då kan jag ju inte säga nej…

 

Pyttipanna dags…..

 

Ajö


RSS 2.0