Nu är dags o ta tummen ur the ass o blogga lite.....

Jo, jag har i allt för många dagar tänkt skriva ett blogginlägg men så har latmasken krupit fram o slagit ner mina intentioner direkt....men nu fasen har han åkt på semester ett tag så då passar jag på!

Vad har hänt i Fru Samuelssons liv då........
Jo, det har bl.a. jobbats en hel del....(as usual), det har skottas en förbaskat massa snö, det har bakats lussebullar, det har åkts en hel del snowracer....det har ju givetvis hänt en hel del andra saker oxå men iom att jag tycker att de är av mindre vikt så skiter jag i att skriva ut de här för de skulle ändå inte intressera er! ;o)

Stina den lilla kalaskorven gör vår vardag allt mer intressant ju fler ord hon lär sig...hon har bl.a. lärt sig att sätta in ord som TROTS samt FAKTUM ÄR i meningar o de kommer perfekt... "Mamma, faktum är att det är mycket snö så det är därför svårt för pappa att dra mig på snowracern"  ........ "Jag äter upp den här maten, torts att jag är mätt"..... När vi sitter o pratar hemma så är det ofta väldigt svårt att se henne som 3 år, lite farligt iom att det är väldigt lätt att ibland kräva för mycket för hennes ålder. Men satan i gatan vad kul det är o disktutera med henne, för vet hon inte vad hon ska säga så kokar hon ihop nåt blixtsnabbt allt ifrån att stjärten är grön o gul o luktar pepparkakor till att hon inte kan prata mer för hennes Gramse (låtsatspolaren) håller för hennes mun så hon måste döda honom lite för att han ska släppa.... I löv her! 
Hon förresten ut nu o undrade vad jag skrev, så ville hon att jag skulle berätta för alla som läser att hon lärt sig att hoppa på ett ben...så nu vet ni de oxå!

Lite andra tankar som farit runt i mitt huvud är om de här olika modebloggarna som finns, eller rättare sagt de bloggar där den som har bloggen tar en bild på sig själv med vad personen i fråga har klätt på sig för dagen.... 
SHIT vilken tråkig blogg jag skulle ha då om jag skulle börja med detta.....

För det första....
* Jag klär iof upp mig hyfsat mycket då jag vill vara representabel på mitt arbete, men med det innebär de ju då att jag skulle behöva ta ett kort varje morgon samtidigt som de ska kläs barn, ätas lite frukost, mota bort isbjörnar från uppfarten, hämta tidningen o inse att öppningen till brevlådan har fryst fast....ni märker ju själva att den tiden finns inte.....

För det andra....
* Om ni läst min första orsak till att jag inte har tid att fota så skulle ju det innebära att jag får göra det när jag kommit hem..... o iom att jag då bara längtat till att komma hem så byter jag kläder direkt när jag kommer hem fortfare än stålmannen hinner släppa en fis. Så då skulle min blogg innehålla bilder som " dagens outfit: mysbrallor med tillhörande snören för valet knutet eller utsläppt, till detta en spartansk vit tröja med matchande kofta och inhemska fårskinnstofflor! " Dag 2 " Dagens outfit: same shit like yesterday men med en extra touch av spillda diverse maträtter..." 

......hmmm......inser nu att jag kanske inte är den exotiska spännande kvinan som jag alltid trott.... *hahahahahah*

 Nä nu blir de pulkaåkning.......

Ajö

RSS 2.0