Stina 1 År!!!!

Jag tyckte att för ca ett år sen när alla sa åt mig att "ta vara på tiden, för den kommer bara rusa iväg" så lät de liiite överdrivet. För ett år framåt var vääääldigt långt bort då! Men nu har vi hamnat här iallafall! Ungen har blivit stor och vem fan har tagit tiden? Visst skulle det varit mysigt och få sitta med henne i knät när hon bara var ett par veckor o såg ut som om hon gått en match mot Mike Tyson men ska jag jämföra med tiden nu så vill jag inte gå tillbaka.

Istället för att bara vara en ätandes, gråtandes, bajsandes köttklump så har hon blivit en människa i miniformat. Hon kan tänka själv, gå själv, och säga NEJ högt o tydligt när mamma ber om en puss. Det är helt otroligt vad underbart det är att få vara med om alla hennes framsteg som hon nu gör, hon har bl.a. kommit på att om man vrider på en ratt på tvättmaskinen o sen trycker på en knapp så startar den.....det kunde knappt min mamma komma på! ;-) Hon tar tag i musen till datorn o följer muspekaren på skärmen o skrattar högt! Hon brukar även gå omkring med vår bärbara telefon, ställa sig vid bordet o se lite viktig ut samtidigt som hon hänger på armbågen o säga "Allå".........*suck* Kommer de alltid gå såhär fort? Kommer de komma en dag där man inte kan ta upp henne i knät o bara få mysa en stund? De hoppas jag inte......

Mitt lilla hjärta!

Förresten, köket är straxt klart här hemma! O de ska bli så förbannat skönt o få ordning på allt för nu är jag f*n trött på o bo i KAOS!!

Ajö 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Stina har verkligen gått från ett litet knyte till en bestämd ung dam, och det bara på sitt första år! Tänk vad hon och Edo ska uträtta under de kommande åren, eller vänta, så vågar vi inte tänka ;)

2008-05-17 @ 16:35:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0