Sommaren är slut och jag känner att jag har lite flyt i livet......

Som sagt...jag får nog ge mig och inse att det blir nog ingen mer värme! Hösten kommer att vara sååååå lång... *suck* MEN för andra året irad så ser jag faktiskt glädjande på den tid som kommer nu! Förra året så hade ju Stina kommit till oss och iår så har jag faktiskt ett nytt jobb att se fram emot! Yes!  Jag har ju som många vet haft lite ångest för att gå tillbaka till det andra "stället"  och sett mig omkring efter något som skulle passa mig men om ingen märkt det innan så växer tyvärr inte jobb på trä`n! Men så en dag såg jag annonsen i tidningen så jag chansade och skrev ihop en ansökan och åkte personligen ner till huvudkontoret och lämnade in den....och på den vägen är det! Så Måndag den 1 sept börjar jag jobba på Kundtjänst på Kontorab!! Tjoho...jag har varit o provjobbat och kände verkligen att det var som gjort för mig, stressigt som fan och 1 miljard saker att göra samtidigt! Det bästa är även att jag kommer jobba 8-17 och INGA helger!!
Det kan fasen inte bli bättre!! :-)

DÅ förstår ni vad jag menar med att mitt liv har lite flyt nu......men så fort man får lite bra tankar så börjar man ju genast fundera på när det vänder.....

I övrigt så har sommaren varit bra! LIte semester har vi haft och då hamnade vi i Göteborg och sen vidare upp på västkusten, vi hittade en liten håla som heter Ellös och de var en av de mysigaste platser jag varit på! ANnars har dagarna mest runnit på och snart så ska Jocke ta tag i inskolning med Stina fisen, jag känner verkligen att hon är redo nu för dagis....eller rättare sagt, hennes mamma är redo för att skicka iväg henne till dagis!

Nu har jag lämnat en liten uppdatering, återkommer förhoppningsvis snart igen.....

Ajö

RSS 2.0