Earth Hour med stooor besvikelse....

Jaha, efter flera dagar av massiva påtryckningar från media gällande den 28/3 och denna "historiska" Earth Hour så skulle den äntligen bli av! Jag själv, eller rättare sagt både jag o JOcke hade bestämt att vi skulle släcka ner allt o sen sitta i de mysiga skenet från stearinljus. Sagt o gjort...när klockan började närma sig kvart över åtta o Stina precis hade somnat så började jag plocka fram alla ljushållare o ljusstakar jag har. (det som ska läggas till här är att jag är en riktig ljusfetischist, så när jag var klar hade jag nästan tagit slut på en hel påse med stearinljus =o) )  Vi började tända lite smått o när alla brann, släckte vi ner allt o drog ut alla sladdar så det enda som lyste härinne var lamporna på kyl o frys...o sen ställde vi oss i fönstret o väntade på mörkret som skulle infinna sig hos alla grannar......o vi väntade....o vi väntade lite till....o vi väntade ännu ett tag! Aha, 1 granne mittemot släckte allt o vi såg flera kandelabrar som brann...så vi fortsatte vänta....och vi väntade ännu lite till....efter tjugo minuter väntande på detta fenomen gav vi helt enkelt upp på Norrköpings Befolkning....uppenbart att budskapet inte riktigt hade greppats! Vi hade iallafall trevligt! De var så jävla förbannat varmt av alla ljus att ingen hade sett skillnad på vår earth hour eller en finsk sauna fest! Det var bara riset som fattades!!

Imorgon är det onsdag och då startar nedförsbacken till helgen....satan vad skönt! Jag har även kommit på nu att jag även har fredgasfikan på jobbet...får se vad de blir! Har någon förslag så mottages de med stor tacksamhet! Jag har iallafall tänkt baka något, cheesecake kanske?

Stina mitt lilla hjärta brukar ju alltid få några rader när jag skriver och det roligaste för tillfället är att precis allt runtomkring henne har iallafall någongång under dagen bajsat på sig....vare sig de är dockan, kossan, vagnen, pusslet eller hennes väska. Rolig fantasi hon har mitt lilla gryn.....

Ajö!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0